Geen foto beschikbaar...

Najaarsdiner - alleen voor leden.


geen plaatje beschikbaar Op woensdag 13 december 2023 organiseren wij weer ons traditionele Dit diner wordt verzorgd door Bucky’s Catering. Het belooft zoals altijd een gezellige avond te worden. We beginnen om 17.30 uur en sluiten af zo rond de klok van tienen. De zaal is open vanaf 16.30 uur. We zullen plaats nemen in de, in een feestelijke kerstsfeer gebrachte, foyer van de Halle te Axel.we starten met bospaddenstoelensoep; er staat brood en boter op tafel.
Hierna volgt het koud buffet: Er is keuze uit: Gevuld eitje; Mosseltjes met romige looksaus; Romige Italiaanse tonijnsalade; Gevulde perzik met hamparfait; Groene gemengde salade met zongedroogde tomaatjes en olijven; Ardennerpaté; Huisgebraden rosbief met pijnboompitjes; Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus.
Vervolgens volgt het warm buffet: Er is keuze uit: Varkenshaas met roombrie, Serranoham, zongedroogde tomaat en lente-ui;Vispannetje met wittewijnsaus; Gebakken krielaardappeltjes geserveerd met mayonaise.
Als afsluiting van deze avond kunt u nog genieten van een heerlijk dessert: IJstaart met warme kersen. De kosten voor dit heerlijke diner bedragen slechts € 35,00 p.p. Deze prijs is inclusief twee consumptiebonnen. Deze bonnen mogen gebruikt worden voor koffie/thee, frisdrank, bier en wijn. Dit najaarsdiner is alleen toegankelijk voor leden. En u weet: wees er snel bij, want de belangstelling voor deze gezellige avond is altijd heel groot!
Opgave (kan ook via de mail) en betaling dienen te geschieden vóór 3 december 2023 bij onze penningmeester: Geleijn Kaijser, Molenstraat 22, 4571 EZ Axel, e-mail: gkaijser@zeelandnet.nl.
Ook kunt u het te betalen bedrag overmaken op banknummer NL15RABO 0314 0829 72 ten name van Seniorenvereniging Kanaalzone o.v.v. najaarsdiner. Bij betaling via de bank wel de namen van de deelnemers en de lidmaatschapsnummers vermelden. Wilt u er wel graag bij zijn, maar bent u geen lid? U kunt natuurlijk hier lid worden.


Nieuwjaarsreceptie woensdag 10 januari 2024 in De Halle te Axel.


geen plaatje beschikbaar Aanvang van het gezellig samenzijn is 13.30 uur, de zaal is open om 13.00 uur. We klinken op het nieuwe jaar en op ieders gezondheid. Yves Bianco heeft eerder opgetreden op onze jaarvergadering en zijn optreden was een groot succes. Wij hebben hem daarom opnieuw gevraagd voor onze nieuwjaarsreceptie. Yves Bianco verzorgde ook talrijke voorprogramma’s van bekende artiesten, waaronder Willy Sommers, Paul Severs, Wendy van Wanten, Helmut Lotti, Eddy Wally en Corry Konings. Op verzoek van zijn fans werden twee Duitse nummers van Frans Bauer (Te Quiero en Die Schöne Mädchen von Sancto Domingo) op deze full-cd gezet. Tijdens de optredens brengt Yves Bianco een variatie van Nederlands- en Duitstalige schlagermuziek en hij brengt ook Engelstalige muziek. Ambiance verzekerd.
Deze nieuwjaarsbijeenkomst is gratis en alleen toegankelijk voor leden van de Seniorenvereniging Kanaalzone.
Graag aanmelden bij Geleijn Kaijser, Molenstraat 22, 4571 EZ Axel, e-mail gkaijser@zeelandnet.nl of met dit aanmeldformulier.


Feestmiddag in de grote zaal Halle - 16 november.


geen plaatje beschikbaar Op donderdag 16 november a.s. organiseren wij in de grote zaal van de Halle te Axel een spetterend optreden van Patrick Moreno.
Aanvang 13.30 uur, de zaal is open om 12.30 uur.
Patick Moreno is bekend van de Soundmix Show. Drie singles brachten hem op nationale radio en tv, uiteraard gekoppeld aan liveoptredens. Het nastreven van een echte doorbraak vergde toen helaas te veel tijd in combinatie met de beroepsbezigheden. Daardoor legde Patrick zijn muzikale bezigheden voor onbepaalde tijd stil. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2016 werd Patrick 50 jaar en hij besloot een lang gekoesterde levensdroom in vervulling te brengen door een cd op te nemen. Het was de start van een ware comeback, waarbij optredens elkaar in snel tempo opvolgden. Sindsdien werkt Patrick als nooit tevoren aan zijn muzikale carrière. Ondertussen heeft hij een trouwe schare fans. Kortom: het belooft een plezierige, vrolijke middag te worden, zodat we even onze zorgen opzij kunnen zetten. Leden van de Seniorenvereniging Kanaalzone hebben gratis toegang op vertoon van hun lidmaatschapskaart, niet-leden betalen € 12,50. Koffie/thee en iets lekkers bij ontvangst en drankje en hartig hapje zijn hierbij inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of aan de zaal. Als u lid wordt van onze vereniging kunt u deze voorstelling ook gratis bijwonen. Inschrijfformulieren zijn aan de zaal verkrijgbaar. Gelieve het onderstaande aanmeldingsformulier in te leveren bij Rien de Regt, Molenstraat 27, 4571 EZ Axel. U kunt zich ook aanmelden via de mail: rienderegt@zeelandnet.nl of dit aanmeldformulier.


Bingo!


geen plaatje beschikbaar Alle bingo's zijn in de Halle.
Behalve de kerstbingo zijn de bingo's van de SVK allemaal op de vierde vrijdag van de maand. Voor 2023: 27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april, 26 mei, 23 juni, 28 juli, 25 augustus, 22 september, 27 oktober, 24 november, 6 december. De laatste bingo van het jaar is dus niet op een vrijdag, maar op een woensdag (kerstbingo). De bingomiddagen zijn vrij toegankelijk. De zaal is open om 13.30 uur. De bingomiddag begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur (i.v.m. taxivervoer). Bingokaarten kosten € 1,50 per stuk (7 ronden); prijs koffie/thee: € 1,00.


De Belastingservice


geen plaatje beschikbaar De Belastingservice bestaat uit een team van belastinginvullers die helpen bij het invullen van belastingaangiften en het aanvragen/wijzigen van Toeslagen. Op 15 maart 2023 is er een invuldag voor onze leden belegd in de Halle. Informatie hierover vindt u in de nieuwsbrief van januari 2023.
Na deze invuldag kunt u eventueel altijd nog contact opnemen met ons ombudsteam: telefoonnummer 0115-565027, 06-40256578. Zo mogelijk zullen zij u dan verder op weg helpen. Deze gratis service is alleen voor leden van de Seniorenvereniging Kanaalzone.